4 voordelen van het huren van meubilair in de horeca

Er zijn veel voordelen om het meubilair te huren als je een horeca bedrijf hebt, zeker wanneer je met verschillende thema’s te maken hebt. Denk bijvoorbeeld aan stoelen huren bij ’t Arendje zodat je deze snel kan laten verwisselen. Hier volgen de vier leukste voordelen van het huren van jouw horeca meubilair.

Je kunt snel de uitstraling van jouw horecabedrijf aanpassen

Het klinkt misschien wat vaag, maar je kunt snel en gemakkelijk de uitstraling van jouw bedrijf veranderen. Denk bijvoorbeeld aan een thema rondom een feestdag, zoals met valentijnsdag. Wanneer je meubilair gehuurd hebt kun je het allemaal laten omwisselen voor een of een enkel paar dagen zonder dat je dan komt te zitten met een grote hoeveelheid aan meubels die je eigenlijk niet kwijt kan. Zo kun je dus veel flexibeler de uitstraling van jouw horecabedrijf aanpassen aan feestdagen en zelfs de seizoenen om zo altijd relevant bij de tijd te blijven. Bezoek deze website om wat inspiratie op te doen en wat mogelijkheden te kunnen bekijken.

Je kunt gemakkelijk uitbreiden wanneer je huurt

Een tweede voordeel is dat je gemakkelijk uit kunt breiden. Wanneer je huurt heb je niet te maken met een hoge aankoopprijs die je in een keer moet betalen. Hierdoor is het veel makkelijker om uit te breiden, vooral als dit maar een tijdelijke uitbreiding zou zijn zoals voor een groot feest. Je kunt voor een korte periode precies hetzelfde product een aantal keer vaker huren om zo de faciliteiten te hebben voor de zomerdrukte bijvoorbeeld. Dat is natuurlijk super handig want dan hoef je niet al die meubels aan te schaffen voor die korte periode en hoef je het dus ook niet zelf ergens te bergen.

Door stoelen huren bij ‘t Arendje hoef je ze niet zelf ergens te bergen

Het derde voordeel is een heel groot voordeel en dat is dat je de gehuurde meubels niet zelf hoeft te bergen wanneer je een deel ervan niet gebruikt of wanneer je voor een thema die meubels helemaal niet nodig hebt. Je stuurt deze dan namelijk gewoon terug en betaald dan ook niet voor die meubels. Zo hou je ruimte over of hoef je geen extra ruimte ergens te huren om die dure meubels op te moeten slaan. Dat is allemaal veel beter voor de portemonnee en ook voor het werk zelf, want je bent ook niet bezig met het constant rondsjouwen van meubels en ervoor zorgen dat je weet waar alles precies ligt. Je kunt met huren veel makkelijker wisselen van meubels en uitbreiden want je hoeft niet aan opslag te denken.

Vervanging is snel geregeld als je meubilair huurt

Het laatste voordeel is dat er heel snel een nieuw stuk meubilair geregeld kan worden wanneer er sprake is van breuk of schade. Er is namelijk vaak voorraad aanwezig bij de verhuurbedrijven waardoor je gemakkelijk en snel vervanging kan krijgen. Zo hoef je niet te stressen en hopen dat een bepaalde soort stoel of tafel nog wel verkocht wordt. Wanneer er geen vervanging is wordt dit namelijk al aangegeven voordat er vervanging nodig is, dit staat dan namelijk vaak al op de website. Zo hoef je dus niet te stressen en kun je al snel weer door met het werk waar je echt voor staat en hoeven gasten het niet eens door te hebben dat er een breuk of schade probleem was.