Catering van een feest in Italiaanse stijl

Wanneer je een feest geeft, wil je graag dat je gasten zich perfect vermaken. Maar jijzelf wil natuurlijk ook een geweldig feest hebben. Om zo veel mogelijk te kunnen genieten van je feest, is het dan slim om je hapjes, diner of dessert te laten regelen door een cateraar. Vooral een catering in Italiaanse stijl is een erg leuke toevoeging aan je feest. Italiaans eten is erg veelzijdig en iedereen op het feest zal wel iets uit de Italiaanse keuken lusten. Een erg handige optie dus!

Italiaanse pizza als diner

Wie houdt er nu niet van pizza? Met pizza als je diner kun je veel verschillende kanten op. Bij de pizza catering worden een pizzaoven, pizza producten, pasta’s en salades geleverd. Ook is er dan een kok aanwezig op locatie die de pizza’s bakt en ervoor zorgt dat deze heerlijk gaan smaken. De gasten kunnen zelf hun pizza kiezen uit de verschillende soorten pizza’s. Ook zijn er mogelijkheden om pasta te eten en er zit zelfs een salade bij de pizza catering. Het hebben van pizza als diner zorgt voor een minder officiële sfeer. Pizza maakt mensen vrolijk en een feest met pizza zal dus zeker een geslaagd feest zijn.

Een Italiaans buffet voor een echt gezellige sfeer

Italiaans eten bestaat niet alleen uit pizza. De Italiaanse keuken is veel uitgebreider en zal je gelijk doen denken aan vakantie en de warme zon. Wanneer je kiest voor een Italiaans buffet op je feest, zul je dit ook merken aan de sfeer op je feest. Het lekkere eten doet denken aan dagen zonder stress en met lekkere temperaturen. Een Italiaans buffet bevat verschillende soorten pasta’s en salades. Wat ook niet te vergeten is zijn de bijgerechten: de zogenoemde antipasti. Deze bestaan uit Italiaanse worst, diverse soorten vlees en Italiaanse groenten, zoals zongedroogde tomaatjes. En natuurlijk kan ciabattabrood met verschillende dips ook niet ontbreken bij een Italiaans buffet.

Het beste voor het laatste bewaren: het dessert

Iets dat echt niet gemist kan worden bij een Italiaans buffet zijn de desserts. Een lekkere tiramisu of panna cotta bijvoorbeeld, gaat er altijd wel in. En het Italiaanse gelato-ijs is ook echt een heerlijk dessert. Om je diner goed af te sluiten, zijn de Italiaanse desserts echt onmisbaar. Wil jij ook catering op locatie verzorgd krijgen? Neem eens contact op met Catering Groep Nederland.